Over praktijk de Stromen

Praktijk de Stromen is een praktijk voor persoonlijke (lichaamsgerichte) coaching. De praktijk bevindt zich in de Stromenwijk in Alphen aan den Rijn. Als je de eerste keer komt, kijken we eerst hoe jij in het leven staat en wat je vraag is waaraan je wilt werken. We spreken een voorlopig aantal sessies af en ook een moment van evaluatie.

Ik werk vanuit contact en transparant, dat wil zeggen dat ik alles zal benoemen. Ik zal alle stappen met jou bespreken. Dat geeft zelfinzicht en bevordert de groei.

In mijn optie is ieder mens in staat om vanuit zijn\haar eigen innerlijke wijsheid te groeien. Vanuit je autonomie kun je dan aan de relatie met anderen vorm geven.

Voor mij horen lichaam, geest en ziel bij elkaar. Zij zijn met elkaar verbonden. Ons lichaam geeft ons veel informatie over allerlei dingen. Daarom zal ik bij het werken met jou ook het lichaam betrekken.

Ieder mens is in staat zichzelf te helen. Jij zult dan ook het grootste stuk van het werk verrichten, het gaat om jou, maar je hoeft het niet alleen te doen. En hierin bepaal jij het tempo!

 

Kvk-nummer 69386455