Werkwijze

Voor mij betekent coaching vooral begeleiden in het vinden van je beste zelf en vanuit daar liefde, rust, licht en vrede te ervaren en dat de wereld in te dragen. Leven in het Nu vanuit je diepste essentie.

Als je de eerste keer komt, kijken we eerst hoe jij in het leven staat en wat de vraag is waaraan je wilt werken. We spreken een voorlopig aantal sessies af en ook een moment van evaluatie.

In ons eerste contact zullen we ook meteen een begin maken met werken aan jouw vraag. Zo kun je alvast ervaren hoe ik te werk ga.

Ik werk transparant en vanuit contact, dat wil zeggen dat ik alles zal benoemen. Ik zal alle stappen die ik met je zet duidelijk met je bespreken. Dat geeft je zelfinzicht en bevordert je groei.

Voor mij horen lichaam, geest en ziel bij elkaar. Zij zijn met elkaar verbonden. Ons lichaam geeft ons veel informatie over allerlei dingen. Daarom zal ik bij het werken met jou ook het lichaam betrekken. Door je lichaam, geest en ziel te verbinden krijg je toegang tot je levensenergie. Van hieruit kan je groeien.

Ik werk ook met het heden, het verleden en de toekomst. Ook deze vormen een geheel. Ik zal samen met je naar je levensverhaal kijken en hoe je dit een andere wending kunt geven als je dat wilt.

Ik ga er vanuit dat ieder mens in staat is zichzelf te helen. Jij zult dan ook het grootste stuk van het werk verrichten, het gaat om jou, maar je hoeft het niet alleen te doen. En hierin bepaal jij het tempo!

Ik begeleid door gebruik te maken van verschillende stromingen. O.a. Neuro Linguïstisch Programmeren, Transactionele Analyse, Systemisch Werk en lichaamsgericht werken.